Effects of health food from cereal and Nata De Coco on serum lipids in human

รายละเอียด

  • Effects of health food from cereal and Nata De Coco on serum lipids in human

  • [Nutritional evaluation of food and Halal standard]

  • ไม่ระบุ

  •   Wanpen Mesomya
      Varapat Pakpeankitvatana
      Surat Komindr
      Preeya Leelahakul
      Yaovadee Cuptapun
      Duangchan Hengsawadi
      Pramote Tammarate
      Plernchai Tangkanakul

    เพิ่มเติม

  • บทความในหนังสือ

  • อังกฤษ

  • S30-โรคขาดสารอาหาร

  • S01-โภชนศาสตร์

  • มนุษย์;อาหารเพื่อสุขภาพ;ธัญพืช;ข้าวโพดหวาน;ข้าว;ถั่วเขียว;ภาวะไขมันในเลือดสูง;

  • Mankind;Health foods;Cereals;Sweet corn;Rice;Mung beans;Hyperlipidaemia;

  • มนุษย์;อาหารเพื่อสุขภาพ;ธัญพืช;วุ้นมะพร้าว;ไขมัน

  • Health;Food;Cereal;Nata de coco;Serum;Lipid;Human;Sweet corn;Hyperlipidmic;Unpolished rice;Mung bean

  • KU0395007

  • [1] Wanpen Mesomya (Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Institute of Food Research and Product Development)
    [2] Varapat Pakpeankitvatana (Mahidol University, Bangkok (Thailand). Ramathibodi Hospital. Faculty of Medicine)
    [3] Surat Komindr (Mahidol University, Bangkok (Thailand). Ramathibodi Hospital. Faculty of Medicine)
    [4] Preeya Leelahakul (Mahidol University, Bangkok (Thailand). Ramathibodi Hospital. Faculty of Medicine)
    [5] Yaovadee Cuptapun (Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Institute of Food Research and Product Development)
    [6] Duangchan Hengsawadi (Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Institute of Food Research and Product Development)
    [7] Pramote Tammarate (Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Institute of Food Research and Product Development)
    [8] Plernchai Tangkanakul (Kasetsart University, Bangkok (Thailand). Institute of Food Research and Product Development)

    เพิ่มเติม

การอ้างอิง

Copyright@2015 Office of the University Library, Kasetsart University