Evaluation of the adhesion potential of psychrotrophic bacteria isolated from refrigerated raw buffalo milk: Simulating storage conditions

รายละเอียด

  • Evaluation of the adhesion potential of psychrotrophic bacteria isolated from refrigerated raw buffalo milk: Simulating storage conditions

  • 2563

  •   Marciele Bogo
      Gessica Araceli Costa
      Ana Paula Guedes Frazzon
      Amanda de Souza da Motta

  • บทความในวารสาร

  • Buffalo Bulletin

  • ปีที่ 39 ฉบับที่ 2 หน้า 215-228

  • https://kuojs.lib.ku.ac.th/index.php/BufBu/article/view/2030

  • อังกฤษ

  • Q02-การแปรรูปอาหาร

  • กระบือ;ควาย;แบคทีเรีย;สารยึดติด;เครื่องเร่งปฏิกิริยาชีวภาพ;ฟิล์มรับประทานได้;การปนเปื้อน;นม;นมกระบือ;นมควาย;บราซิล

  • IBBU202002012

  • [1] Marciele Bogo (Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, Rio Grande do Sul (Brazil). Instituto de Ciencias Basicas da Saude. Departamento de Microbiologia, Imunologia e Parasitologia)
    [2] Gessica Araceli Costa (Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Rio Grande do Sul (Brazil). Instituto de Ciencias Basicas da Saude. Departamento de Microbiologia, Imunologia e Parasitologia)
    [3] Ana Paula Guedes Frazzon (Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Rio Grande do Sul (Brazil). Instituto de Ciencias Basicas da Saude. Departamento de Microbiologia, Imunologia e Parasitologia)
    [4] Amanda de Souza da Motta (Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Rio Grande do Sul (Brazil). Instituto de Ciencias Basicas da Saude. Departamento de Microbiologia, Imunologia e Parasitologia)

การอ้างอิง

Copyright@2015 Office of the University Library, Kasetsart University