รายละเอียด
-
Evaluation of the adhesion potential of psychrotrophic bacteria isolated from refrigerated raw buffalo milk: Simulating storage conditions
-
2563
-
Marciele Bogo
Gessica Araceli Costa
Ana Paula Guedes Frazzon
Amanda de Souza da Motta
-
บทความในวารสาร
-
Buffalo Bulletin
-
ปีที่ 39 ฉบับที่ 2 หน้า 215-228
-
https://kuojs.lib.ku.ac.th/index.php/BufBu/article/view/2030
-
อังกฤษ
-
Q02-การแปรรูปอาหาร
-
กระบือ;ควาย;แบคทีเรีย;สารยึดติด;เครื่องเร่งปฏิกิริยาชีวภาพ;ฟิล์มรับประทานได้;การปนเปื้อน;นม;นมกระบือ;นมควาย;บราซิล
-
IBBU202002012
-
[1] Marciele Bogo (Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, Rio Grande do Sul (Brazil). Instituto de Ciencias Basicas da Saude. Departamento de Microbiologia, Imunologia e Parasitologia)
[2] Gessica Araceli Costa (Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Rio Grande do Sul (Brazil). Instituto de Ciencias Basicas da Saude. Departamento de Microbiologia, Imunologia e Parasitologia)
[3] Ana Paula Guedes Frazzon (Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Rio Grande do Sul (Brazil). Instituto de Ciencias Basicas da Saude. Departamento de Microbiologia, Imunologia e Parasitologia)
[4] Amanda de Souza da Motta (Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Rio Grande do Sul (Brazil). Instituto de Ciencias Basicas da Saude. Departamento de Microbiologia, Imunologia e Parasitologia)