Evaluation of Lactobacillus plantarum growth in milk of Indian buffalo breeds based on its physico-chemical content

รายละเอียด

  • Evaluation of Lactobacillus plantarum growth in milk of Indian buffalo breeds based on its physico-chemical content

  • 2562

  •   Abhinandan Patil
      John Disouza
      Shivaji Pawar

  • บทความในวารสาร

  • Buffalo Bulletin

  • ปีที่ 38 ฉบับที่ 2 หน้า 345-352

  • http://kuojs.lib.ku.ac.th/index.php/BufBu/article/view/2029

  • อังกฤษ

  • Q02-การแปรรูปอาหาร

  • Q04-องค์ประกอบอาหาร

  • IBBU201902016

  • [1] Abhinandan Patil (D.Y. Patil University, Centre for Interdisciplinary Research, Kolhapur (India))
    [2] John Disouza (D.Y. Patil University, Centre for Interdisciplinary Research, Kolhapur (India))
    [3] Shivaji Pawar (Sinhgad Institutes, Solapur (India). Centre for Research and Technology Development)

การอ้างอิง

10 1

config->item('LABEL_DIGITAL_LIST'); ?> Download

Tools

ค้นเพิ่มเติม

Copyright@2015 Office of the University Library, Kasetsart University